Tensiunea Arteriala


monitorizata / controlata cu
tensiomtre mecanice
tensiometre electronice
validate clinic

Despre noi

articol_pic

Acest site se doreste a fi un ajutor pentru medicii specialisti dar si pentru pacientii care au nevoie de dispozitive medicale, inlesnind accesul la informatiile tehnice necesare pentru procurarea acestora.
Dat fiind ca oferta de tensiometre de pe piata este din ce in ce mai variata, alegerea unui tip de aparat sau altul este foarte dificila.
Societetatea noastra MEDFARM TRADING incearca sa vina in intampinarea dumneavoastra si sa va puna la dispozitie pe langa o gama diversificata de tensiometre cat si informatiile necesare astfel incat fiecare persoana fie medic sau pacient poate gasi tensiometrul cel mai potrivit nevoilor personale.

Avem permanent in vedere criteriul calitate/pret care sta la baza tuturor alegerilor facute in momentul achizitiei,dar atentie ! nu este suficient.De aceea noi avem in vedere si seviciile de sustinere a unui produs cum ar fi: instruirea personalului pentru utilizarea corecta a acestuia, garantarea performantelor produsului, asigurarea service-ului in garantie si post garantie, asigurarea pieselor de schimb etc.

Firmele producatoare de :
-tensiometre mecanice si stetoscoape  : KaWe/Germania,Fazzini/Italia
si
-tensiometre electronice : A&D Company/Japonia
care ne-au acordat
exclusivitatea comercializarii produselor in Romania. au implementat standardul de calitate ISO 9001 :2000, iar dispozitivele furnizate au marca CE conform cerintelor din Uniunea Europeana si reglementarilor legale din Romania.

Pentru a va oferii servicii de calitate  firma noastra  a implementat standardul ISO 9001 : 2000 pentru Import si comercializare de dispozitive si echipamente medicale si Asistenta tehnica la achizitii.

Toate produsele noastre sunt prezentate in :
  Magazinul de aparatura medicala (expozitie permanenta)– MEDICAL PLANET 
    
Bucuresti str.Traian,Nr.3 Tel/Fax. :021 320 78 76.
  ● Pe site-urile noastre

       www.medfarm-trading.ro; 
      
www.medfarmshop.ro (magazin online)